- din ingång till ett bättre liv!

Helande massage

Helande massage är en behandling där muskelmassage, bindvävsgrepp och energibehandling ingår. Behandlingen börjar med uppvärmande och blodcirkulationsökande bindvävsgrepp utan olja, därefter klassisk massage i ca 15-20 min och avslutas sedan med en energibalansering. En skön och avslappnande behandling med djupgående effekter!
 Jag arbetar framför allt med energier i kroppen, men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen. När dina energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterade problem motverkas såväl mentalt som fysiskt i kroppen.
Metoden har utvecklats av Hans Axelsson som startade Axelssons gymnastiska institut. 

BOKA BEHANDLING HÄRKoppningsmassage

Koppningsmassage är en över 5000-årig asiatisk behandlingsmetod för att rensa ur kroppen och återfå hälsa. Det vakuum som skapas ökar cirkulationen i kroppen, vilket hjälper till att rensa ut gifter, slaggprodukter och vätskeansamlingar. Denna behandlingsmetod har visat sig vara väldigt effektiv t.ex. på stela muskler, bindväv, celluliter och frisättande av lagrad energi. Koppning kan även fungera som smärtlindring. Genom att öka blodcirkulationen främjas lymfsystemet och immunförsvaret. Det är därför viktigt att dricka mycket vatten efter behandlingen samt i några dagar efteråt! 

Då det är en behandling med vakuum är risken stor att man får sugmärken/blåmärken efter behandlingen, så det bör man vara förberedd på. Efteråt är det mycket viktigt att dricka rikligt med vatten! Tänk på att INTE sola 1-2 dagar efteråt, då du kan få kärlbristningar av det. Efter koppningen ska du ta det lugnt, dvs ingen hård träning samma dag. Promenader är bra. Det kan även vara skönt att ha ett kylande liniment att smörja på efteråt.

OBS! Inte lämpligt för personer med blödarsjuka (samt andra allvarliga sjukdomar), svåra hudproblem, cancer, åderbråck, stora synliga blodådror, vid feber eller förkylning, lymfknutor eller om du lätt får blåmärken. Om du är osäker, kontakta läkare. Jag behandlar INTE gravida, barn under 12 år eller hjärtpatienter med koppning. 
UPPLYS ALLTID DIN BEHANDLARE OM DIN HÄLSOSTATUS!

BOKA BEHANDLING HÄR