Om mig

 Hej och välkommen! 
Jag heter Marie och jag drivs av medkänsla, en vilja att lyfta och hjälpa andra, att sprida kunskap och förståelse och bidra till en bättre, mer hållbar och mer kärleksfull värld!  

Efter att ha arbetat både utbildande och coachande med barn och ungdomar i över tjugo år valde jag att starta eget inom holistisk friskvård. Samtidigt studerar jag till arbetsterapeut vid Örebro universitet. Min dröm är att efter examen ha tillräckligt med kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för att kunna hjälpa till att skapa rätt anpassningar och arbetsmetoder i skolan, på arbetsplatser och inom vården för människor med npf.  Drömmen är att ALLA barn ska kunna må bra och få sin utbildning, vilket inkluderar rätt bemötande och rätt anpassningar.

I mitt företag jobbar jag som diplomerad återhämtningsterapeut, helande massör och npf-konsult och kan på så sätt behandla särskilt dig som npf-förälder med stor förståelse. Men självklart är alla välkomna oavsett om det gör ont i kropp, själ eller sinne! Jag ser HELA människan och anpassar behandlingen efter dig. 

Efter att ha gått återhämtningsprogrammet själv, har jag landat i ödmjukhet och tacksamhet, och följer mitt hjärta - mitt autentiska jag! Det vill jag hjälpa andra att också göra! Så hjärtligt välkommen till PORTEN konsult & friskvård - din ingång till ett bättre liv!

kontakt: portenkf@gmail.com

www.facebook.com/portenkonsultochfriskvard
www.instagram.com/portenkonsultochfriskvard

Utbildad av bl.a. Örebro universitet (idrott och hälsa), Axelsons gymnastiska institut (massage och healing),  Massageakademin i Örebro (koppningsmassage), Ankh Energy (healing), Regnar Hougard (massage och healing), Carolina Gårdheim (personlig utveckling), Hans Ek (npf och skolfrånvaro), Framtidsentreprenörerna och Soulful Living AB Återhämtningsterapeut.